Utstyrsskuff

fra 7.990,-

Kompatible med alle typer pickups og utvalgte SUV

Alle lysbildene våre tilbyr en effektiv løsning for å få tilgang til lasterommet ditt.

Gearmates utvalg av skuffer revolusjonerer lasterommet. Varer kan lagres trygt og effektivt,

Ideell for profesjonell bruk og fritid.

Standardskuffer
Alle girskuffer har en 100% forlengelse, noe som gir rask og enkel tilgang til alle varene dine. Hvert skuffesystem er utstyrt med avdelere for å sikre at lasten din forblir sikker og organisert, og sparer deg for tid uten søk.

Velg mellom enkle eller doble skuffer uten at det går utover lasterommet. Skuffesystemene våre er designet for å være tøffe, og tilbyr opptil 800 kg lastekapasitet på hvert enkelt skuffesystemdekke.

Hver skuff har opptil 150 kg utvidet lastekapasitet, og alle skuffer er låsbare som standard. Hvis du trenger ekstra sikkerhet på grunn av arten av varene dine, for eksempel skytevåpen eller utstyr med høyt verdi, kan du spørre oss nå for å få fullstendig informasjon om tilgjengelige alternativer.

SUV
Opptil 100% uttrekkbar skuff med justerbare skuffeavdelere, har vi laget det perfekte systemet som passer i din SUV. Valgfritt teleskopisk lagringsrom med låsbar dør, ideell for pistoler. Lett aluminiumskonstruksjon med antiskli overflate av gummi. Kompatibel

med vårt utvalg av hundekasser og smale lysbilde for å få mest mulig ut av SUV-en din.

Vær smart når du lagrer utstyret ditt sikkert. Spørre om skuminnsatsene våre. Hos Gearmate kan vi skreddersy skreddersydde skuminnsatser for å oppfylle dine spesifikke krav, enten det er for våpen, verktøy eller hva slags utstyr du har med deg.

Tilgjengelige skuffer:
226 MM tvillingskuff

300MM tvillingskuff

300MM Heavy Duty Single & Twin skuff

400MM Heavy Duty Single & Twin skuff

SUV Single & skuff

Interessert?

Legg igjen telefon eller epost så tar vi kontakt med deg!