Varebilsystem

fra 25.960,-

Kompatible med alle tilpasser Ford & Volkswagen T6/T5

Våre tilpassende varebil reoler og lagringssystemer gir en allsidig løsning for sikkerhet og sikker lagring av utstyret ditt.

Serien inkluderer: venstre- og høyrehåndsidet moduler og en rekke skuffer. Hvert element er tilgjengelig separat eller sammen som en total lagringsløsning. Alle våre produkter er produsert i høykvalitetsmaterialer.

Sidestativ
Vår stativer er produsert av sort pulverlakkert aluminium, og tilbyr en lett, ikke-etsende løsning som holder. Hver stativ består av to re-posisjonshyller og en øvre og nedre statisk hylle. Systemet har plass til en rekke ekstra tilbehør/moduler designet for å passe dine behov.

Våre moduler kan monteres som et frittstående elementer eller som totalt løsning.
System perfekt til tilpasser Ford eller VW varebil.

Komplett lagringssystem
Vi tilbyr det beste fra begge verdener. System består av 4 hyller, 2 låsbare oppbevaringsskap og en 300 mm dypt nedre skuff. Du få tilgang til skap og skuff via sidedøren med tilgang til stativene bak. Systemet er totaltilpasset bilen som fører til  praktisk bruk av plassen, og muliggjør sikker lagring av både små og større gjenstander med enkel tilgang.

Hjulmonterte skuffer
Våre skuffer er de mest allsidige systemene på markedet. Tilgjengelig i en rekke dybder. Velg mellom Høykapasitet på 150Kg kapasitetsskuffer eller standard 75Kg, uansett har vi et system som passer dine behov. Låsbare, sikre og svært allsidige.

Skuffene våre kommer enten som en frittstående løsning eller som en del av en full pakke.

Interessert?

Legg igjen telefon eller epost så tar vi kontakt med deg!